sábado, 4 de junio de 2016

Col·laborem amb la Fundació Stop San Filippo

Des de la materia d'Empreneduria, a 3r d'ESO, va sorgir la idea de col·laborar amb aquesta Fundació que pretén ajudar als malalts d'aquesta rara malaltia, que afecta fonamentalment a nens
Els mateixos nois i noies van pensar la manera de recaptar fons per aquesta fundació, amb la qual tenien contacte a través del pare d'una companya. 
Van decidir dedicar-se a recollir llibres de segona mà, per tal de vendre'ls posteriorment durant el dia de Sant Jordi i a la festa de l'escola. Van recollir més de dos cents llibres que van seleccionar i catalogar. Tota una feinada que ha donat el seu fruit; només el dia de Sant Jordi van recollir més de 90€ !  I encara no hem comptat els diners recollits a la festa de l'escola!
Tot el diner recollit s'ha lliurat a la Fundació Stop San Filippo. 

"Hem après a organitzar-nos, i a treballar en equip,  a com tractar els clients quan fas una venda..." "...Ara sabem més coses sobre aquesta malaltia. Hem anat a les classes a recollir els llibres i a explicar com afecta aquesta malaltia i quines consequències té....i perquè no es dediquen més diners a la recerca..."
Recollint els llibres per clasificar-los

Venda dels llibres el dia de Sant Jordi

No hay comentarios:

Publicar un comentario